Proiectul Reminiscente


Centrul Medico-Social “Sfantul Andrei”, va participa în parteneriat cu “Asociația de Suicidologie” la Proiectul “Reminiscențe”, începând cu luna iunie 2013. Reprezentatii Asociatiei doamna as. Wihelmina Ursan, as Valentina Neacsu, psiholog Sfetcu Madalina si dr. Elena Branaru vor beneficia de coordonarea domnului Prof. dr. C. Bogdan.

          Conducerea Centrului a acceptat demararea acestui proiect, util beneficiarilor vârstnici asistați în cadrul Centrului, care va contribui la creșterea calității asistenței, la stimularea comunicării și a capacitpăților mnezice ale celor aflați în îngrijire.
          Aceasta pentru că “Reminiscența” este definită ca fiind amintirea vagă a unor fapte, evenimente petrecute cu mult timp în urmă despre care se credea că au fost uitate, însă care pot să fie actualizate prin diverși stimuli ce funcționează ca factori declanșatori.
          Pe perioada funcționării proiectului se vor asigura toate condițiile necesare desfășurării activității Specialițtilor Asociației de Suicidologie, și, în funcție de necesități, cooperarea cu personalul medical de specialitate.
IMG_0432 IMG_0436